OMG!!!!! en time før festen mister jeg kaka rett i bakken!!! Hjelp

OMG!!!!! en time før festen mister jeg kaka rett i baken!!! Hjelp

Hva gjør du når kaka plutselig faller rett før selskapet ?

Kreativ eller panikk?

Fredag kveld fikk jeg et oppdrag av min lille søster, hun skulle ha selskap på søndag og jeg fikk beskjed å ta med en sjokolade kake.

Lørdagen hadde jeg og Anne Brith ( Blogger)l overnatting hjem hos meg siden mannen var ut å reise og jeg bakte boller som er min favoritt oppskrift fra Anne Brith. Jeg fikk ikke tid til å bake kaken etter det.

Søndag ble også en hektisk dag da Anjesa og Annika hadde lyst å trene og måtte kjøres fra 11-14:00 kl mens festen starta kl 16:00 og da hadde jeg knapt to timer til å bake en kake og fikse meg litt.

Kristian minste sønnen til Anne Berith var veldig engasjert å se meg bake kake og jeg fikk mange gode kommentarer at jeg var flik. Han er bare så søt. Med andre ord så stor kosa jeg meg i kjøkkenet og kaka så ut til å bli veldig god.

Jeg hadde litte tid så måtte skynde meg og jeg venter ikke til kaken blir kald før jeg tar på kremen. Ops?tok kaka rett i kjøleskapa i håp at kremen skulle stivne litt. Ti min etter det ber Kristian meg se om kaka var klar han var jo spendt siden jeg lovte han et bitt. I mens jeg drar kjøleskap døra så sklir kaka rett ned?.. alt kremen som hadde blitt så tynn falt over mens kaka var fremdeles hel i fat.

Jeg ble så stressa og tenkte at jeg rekker aldri å bake en hel kake på så kort tid.

Jeg fikk en ide IOM at kaka ikke falt i gulve så kunne jeg bruke til å lage små kaker og resultatet ble fantastisk. Jeg hadde bakt tidligere slike små kaker.

Jeg velger å være kreativ isteden for å ta full panikk.

De ble veldig gode små kaker med marsipan på toppen. 😍👌😋. Ikke alltid alt går etter planen, men det lønner seg å tenke utenfor boksen 😉.

Følg meg på Instagram og Facebook 

Ha en super fin tirsdag alle sammen 😍.

#kake #marsipan #mat # food #cake #sjokolade #fest

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rozamor

Rozamor

32, Fet

Roza84.blogg.no vil bli en kombinasjon av kaker og mat fra forskjellig land. Siden jeg er opprinnelig fra Kosovo så vil noen av oppskriften være derfra;) Mange av mine oppskrifter er gluten og laktosefri.

Kategorier

Arkiv

hits